12 de nov. 2016

CONCERT SOLIDARI: "CANTA PER NADAL"

Aquest any la nostra escola (cicle superior) ha estat triada per la coral de professionals de la sanitat de Cerdanyola, Veus Sense Fronteres, per a realitzar un concert benèfic plegats, sota el nom "Canta per Nadal".

L'objectiu del concert és sensibilitzar a la població sobre la problemàtica dels refugiats, tant els que fugen de la guerra com els que fugen de la fam, tot això mitjançant la música. Els diners que es puguin recaptar de la venda de les entrades seran donats a l'ONG PROACTIVA OPEN ARMS.


El dia del concert és dissabte, 3 de desembre a les 12:30h a l’Ateneu de Cerdanyola.

El cartell serà un dels dissenyats pels nostres alumnes i guanyador d’un concurs. Els dibuixos escollits pel cartell i pel programa de mà ha estat presentat aquest matí a l'stand de Veus Sense Fronteres a la fira de Cerdanyola Coopera.

Pensem que és una activitat amb un gran treball de valors positius, imprescindibles per a un futur amb una societat més justa i millor. Les famílies podreu assistir al concert adquirint-ne l’entrada. 

Us adjuntem les fotografies dels dibuixos participants i guanyadors.

https://photos.app.goo.gl/vSLH97AYn2pVJ1Cp8

Felicitats al Kamal i la Lucía i la Anita de 5è, que n'heu resultat els guanyadors! Us esperem el proper 3 de desembre a tots a l'Ateneu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada